Op zoek naar visitekaartje afmetingen?

visitekaartje afmetingen
Een bestand drukklaar maken: hoe moet dat?
visitekaartjes standaard formaat: 85x55 en klapkaart 170x55. visitekaartjes zijn variabel van formaat. Heeft u nog vragen over het drukklaar maken van een bestand, dan staat ons team uiteraard voor u klaar. Laat het ons gerust weten als we u ergens bij kunnen helpen.
envelop a5 formaat
Visitekaartjes bestellen SAXOPRINT.
1 en 2-zijdige visitekaartjes worden gesneden in formaat 85 x 55 mm. 4-zijdige vouwvisitekaartjes worden in de vouw gerild. Kies een UV-lak of laminering voor uw visitekaartjes als afwerkingstechniek. Uw wenskaart krijgt daarmee een intens kleureffect en een hoge weerstand.
goochelaar ontmaskerd
Uw Visitekaartje: Aandachtspunten bij het ontwerp Visitekaartje.
Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zorg er daarom voor dat het formaat van uw visitekaartje geen belemmering is om uw visitekaartje goed op te bergen. Ook zijn er visitekaartjes in omloop die opengevouwen kunnen worden. Het voordeel van deze kaartjes is dat er meer informatie op past. Helaas is er ook een belangrijk nadeel aan dit soort kaartjes. Eenmaal opgeborgen in een systeem is de inhoud ervan niet meer direct te lezen. Wees dus terughoudend met bijzondere afmetingen en vouwbare visitekaartjes.
website aanmelden bij google
Afmetingen visitekaartje? Vind hier de formaten. Faktor50.nl.
U bent hier: Home / Voordelig zakelijk drukwerk / Visitekaartjes drukken / Afmeting visitekaartje. Visitekaartjes treffen we in alle vormen en maten. In de meeste gevallen zijn het enkele kaartjes, maar ook dubbele visitekaartjes komen we veel tegen. De meest voorkomende maat is 55mm bij 85mm.
sunshower
Afmetingen visitekaartjes Goedkoop en snel bij 24-Visitekaartjes.nl.
Een visitekaartje heeft normaal de afmetingen van 85 mm breed en 55 mm hoog. Laat uw visitekaartje maken van topkwaliteit snel en goedkoop laten drukken bij 24-Visitekaartjes.nl. Laat bij 24-Visitekaartjes.nl uw prachtige visitekaartje drukken van uw afbeelding of eigen digitale bestand.
Correspondentie Communicatiemiddelen Rijkshuisstijl.
De afmeting van het venster op een envelop is 45 x 110 mm. De afstand tot de linkerzijkant is 20 mm. De afstand tot de bovenkant is 57 mm. Met een visitekaartje geef je naast je contactgegevens ook een eerste indruk af.
Visitekaartje grootte PSD?
Ik ben bezig met een ontwerp voor een visitekaartje, helaas heb ik nergens kunnen vinden wat de exacte grootte is voor een visitekaartje. De juiste maten heb ik toch wel nodig. Wie kan mij de goede PhotoShop afmetingen geven? Met vriendelijke groet.,
Visitekaartjes formaten en afmetingen: uitgebreide uitleg Drukzo.
Visitekaartjes zijn een verlengstuk van jouw bedrijf. Je wilt graag dat jou visitekaartje opvalt, maar niet uit de toon valt. Als je zaken in het buitenland doet, wil je natuurlijk wel dat jouw visitekaartje aansluit bij het gangbare formaat in dat land. In dit artikel laat ik je zien wat de gangbare afmetingen zijn van visitekaartjes around the globe.

Contacteer ons