Op zoek naar klebeetiketten rund?

klebeetiketten rund
Vlaams infocentrum land en tuinbouw Nieuw etiket voor rundvlees bij Delhaize VILT.
Op de vroegere etiketten van de supermarktketen stonden al een traceerbaarheidsnummer en basisinformatie over het verkochte stuk vlees. Vanaf vandaag staat op het etiket ook geschreven informatie over het geboorteland van het rund en over de plaats waar het dier gekweekt, geslacht en versneden werd.
beeldenfabriek.nl
FAVV Informatie over de voedselketen VKI: Rundersector.
Informatie over de voedselketen VKI: Rundersector. Voor elk rund dat naar het slachthuis wordt gestuurd, dient de rundveehouder de zogenaamde informatie over de voedselketen korter: voedselketeninformatie of VKI aan de slachthuisexploitant te bezorgen. De nodige gegevens dient de rundveehouder bij te houden in registers.
Tools
Wanneer en hoe kan ik slachthuisetiketten gebruiken? DGZ Dierengezondheidszorg Vlaanderen.
Wanneer een rund één oormerk heeft verloren, dan kunt u uitzonderlijk gebruik maken van een slachthuisetiket om het dier rechtstreeks van uw beslag af te voeren naar een binnenlands slachthuis. Het is belangrijk om na te gaan of de dieren correct met 2 officiële oormerken geïdentificeerd zijn en bij verlies van een oormerk tijdig een hermerkingsoormerk te bestellen.
Delhaize Rund Lendebiefstuk Belgisch delhaize.be.
Start je boodschappen. Rund Lendebiefstuk Belgisch. Toevoegen aan de lijst. Knijp om in te zoomen. / 300 gr 1725/kg., Vul alle onderstaande velden in om dit product te delen. Naam van de ontvanger. E-mailadres van de ontvanger. Vul alle verplichte velden in om verder te gaan. Lendebiefstuk van rund.
Etiketten Vers-inspiratie Home.
Darmen gelden daarbij niet als verpakkings-materiaal. In de toonbank moet bij de producten wel de naam, de prijs per standaard-hoeveelheid en de herkomst van rund of kalfsvlees vermeld worden. De allergenen-informatie hoeft niet persé bij het product te staan maar moet wel ter plaatse aanwezig zijn.
Delhaize Gemalen biefstuk Rund Niet gekruid delhaize.be.
Start je boodschappen. Gemalen biefstuk Rund Niet gekruid. Toevoegen aan de lijst. Knijp om in te zoomen. / 212 gr 1325/kg., Vul alle onderstaande velden in om dit product te delen. Naam van de ontvanger. E-mailadres van de ontvanger. Vul alle verplichte velden in om verder te gaan. Ongekruide beefburger Rund.
Bio Delhaize Gehakt Puur rund Bio delhaize.be.
DELHAIZE bio RUND GEHAKT 100% RUND. Delhaize Le Lion/De Leeuw Rue Osseghemstraat, 53 B-1080 Bruxelles-Brussel tel: 00800/33 54 24 93. Geboren in: BELGIË Opgegroeid in: BELGIË Geslacht in: BELGIË CE 161 Versneden in: BELGIË CE 161/1. DISCLAIMER: Waar mogelijk streeft Delhaize ernaar om betrouwbare informatie te krijgen van de producten en die betrouwbare informatie op de website te publiceren.
Stickers voor verzending BVD-oorweefselstaal DGZ Dierengezondheidszorg Vlaanderen.
Via dit document kunt u zelf etiketten of stickers afdrukken om BVD-oorweefselstalen te versturen. U hebt voorgedrukte omslagen met DGZ-adres en vermelding voldoende frankeren. In dit geval kleeft u twee stickers.: deze adressticker en u bedekt de vermelding voldoende frankeren met een blanco sticker.

Contacteer ons